REHAU vă oferă tehnologie înaltă pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum și pentru a face față cerințelor din prezent și din viitor – fie că este vorba despre ferestre, uși pentru balcon, terasă, intrare sau uși culisante cu ridicare.

Conform unui studiu realizat de revista Fereastra, Ramplast este astăzi cel mai mare producător de profile PVC din Romania.
Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce explică prezența și aprecierea produselor noastre pe piața occidentală. Ele sunt produse folosind tehnologii de extrudare și componenți de calitate superioară.

Profilele PVC SALAMANDER vin din Germania. Compania are productia si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie si decenii de experienta. SALAMANDER produce profile PVC pentru ferestre si usi concepute sa faca fata conditiilor extreme de aceea putem spune ca sunt de calitate germana. Calitatea PVC-ului folosit face profilele rezistente la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura. Deasemenea asigura functionarea fara probleme a ferestrelor, stabilitate in timp si rezistenta la solicitari intense.