Tamplarie pvc Braila marca Rehau

REHAU vă oferă tehnologie înaltă pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum și pentru a face față cerințelor din prezent și din viitor – fie că este vorba despre ferestre, uși pentru balcon, terasă, intrare sau uși culisante cu ridicare.

 

Avantajele folosirii tâmplăriei termopan REHAU:
Aspectul în timp: folosirea materialelor de cea mai bună calitate aduce termopanelor Rehau denumirea de “ferestre pe viaţa”. Sistemele de profile Rehau sunt rezistenţe la intemperii. Asemeni în cazul tâmplăriilor de culoare albă, nu se produce îngălbenirea în timp. Ferestrele Rehau sunt uşor de întreţinut şi au un aspect “ca nou” pentru mult timp.
Rezistenţa materialelor în timp: Construite din materiale de calitate germană înaltă şi având la bază o tehnologie de ultimă generaţie sistemele de profile Rehau sunt rezistenţe la factorii externi (nu se crăpa sub acţiunea soarelui / la cea a îngheţului) şi dispun de o închidere uşoară, fără a fi nevoie de o presiune mare.
Rezistenţă antişoc: Proprietate specifică a profilelor de a rezista la constrângerile la care sunt supuse.
Protecţie fonică: Zgomotul este principală problemă în desfăşurarea unei activităţi liniştite. Fie că e vorbă de birou, spaţiu comercial / locuinţa, sistemele Rehau vă vor asigura un spaţiu confortabil şi liniştit.
Protecţie solară şi izolare termică. Pe timpul iernii, ferestrele Rehau păstrează căldură în locuinţa dumneavoastră. Astfel vă puteţi bucura de un ambient plăcut şi puteţi economisi la factură de căldură.

Deoarece dispun de sticlă cu proprietăţi antisolare, termopanele Rehau, nu crează în locuinţa dumneavoastră efectul de seră. Astfel reduce nevoia utilizării sistemelor de aer condiţionat, oferindu-vă nu numai o temperatură optimă. Dar şi economie la consumul energetic pe timpul verii.