Condiții generale – la trimiterea cererilor pentru o ofertă

 Utilizatorii care trimit gratuit o cerere de ofertă pe pagina web pvc-braila.ro se numesc „utilizatori”. Companiile sau persoanele fizice autorizate care trimit ofertele se numesc „ofertanti”„pvc-braila.ro” reprezintă în prezent o platformă online cu caracter informativ.

  1. Gratuit: Trimiterea cererii pe pagina web pvc-braila.ro este gratuită pentru utilizatori.
  2. Obligatii: Prin trimiterea cererii, nu vă obligați să faceți o alegere. Puteți alege sau nu ofertantul de servicii, hotărârea este în totalitate a utilizatorului. Responsabilitatea pentru alegerea sau nealegerea unui furnizor de servicii vă revine dvs. (utilizatorul).
  3. Serviciile solicitate: Pentru serviciile sau produsele pe care le solicitati, negociați exclusiv cu ofertantul de servicii; pvc-braila.ro nu îşi asumă şi nici nu răspunde de lucrările efectuate și nici de calitatea produselor și a serviciilor prestate de către ofertanţi.
  4. www.pvc-braila.ro transmite informaţiile primite de la ofertant către utilizator.
  5. www.pvc-braila.ro verifică furnizorii în conformitate cu normele interne proprii, însă nu poate fi responsabil pentru caracterul adecvat sau calitatea acestora.
  6. www.pvc-braila.ro transmite cererile doar ofertanţilor din platforma pvc-braila.ro care execută activităţi în domeniile solicitate de utilizatori.

Braila, 05.02.2022

www.pvc-braila.ro